Nieuws

Apple maakt iPhone klaar voor ongeboren 4G-netwerk Mobistar

Apple heeft Mobistar als enige Belgische operator opgenomen in de lijst van providers voor 4G op de iPhone 5. Alleen heeft Mobistar helemaal nog geen 4G-netwerk uitgerold.

Apple heeft deze week het overzicht van providers voor 4G op de iPhone 5 bijgewerkt. Bij ons werd Mobistar als enige Belgische operator aan de lijst toegevoegd.

Voorlopig is het wel nog wachten op de commerciële uitrol van Mobistars 4G-netwerk. Klanten met een compatibel toestel zullen het netwerk wel al in hun netwerkinstellingen zien opduiken, maar kunnen nog geen verbinding maken.

[related_article id=”158256″]

In een reactie aan ZDNet heeft Mobistar laten weten dat ze hun 4G-netwerk momenteel in Antwerpen aan het testen zijn met enkele residentiële en professionele klanten. Een commerciële uitrol is voor later dit jaar voorzien, maar een precieze datum wou de operator nog niet kwijt.

Momenteel is Proximus de enige met een actief 4G-netwerk, maar daar kan je met een iPhone dus nog steeds niet op. Sinds de update naar iOS 6.1 kan je wel al via Proximus op 4G surfen met een vierde generatie iPad of iPad mini.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business