Nieuws

Samsung lanceert Galaxy S 4 zonder securitysoftware Knox

Samsungs nieuwe paradepaardje zal het bij de lancering moeten stellen zonder Knox, het securityplatform dat de Galaxy S 4 populair moet maken in de bedrijfswereld.

Samsungs nieuwe paradepaardje zal het bij de lancering moeten stellen zonder Knox, het securityplatform dat de Galaxy S4 populair moet maken in de bedrijfswereld.

De New York Times meldt woensdag op zijn Bits-blog dat Knox, aangekondigd in februari tijdens Mobile World Congress, niet op tijd klaar zal zijn voor de lancering van de opvolger van de razend populaire Galaxy S3.


Twee ongenoemde bronnen van bedrijven die samen met Samsung aan Knox werken, zeggen dat meer tijd nodig is om de software te testen, zowel intern als bij de telco’s die het toestel zullen uitbrengen. Naar verwachting zal de definitieve versie pas vanaf juli op sommige van Samsungs Android-toestellen verschijnen.

[related_article id=”161920″]

Knox is een duidelijke poging om Blackberry uit het zadel te werpen als hofleverancier van veilige telefoons aan het grootbedrijf. Samsung heeft daarvoor versleutelde containers ontwikkeld, die bedrijfsapps en gegevens scheiden van de persoonlijke data van de werknemers.

Het systeem heeft daarmee veel weg van Blackberry Balance, een van de speerpunten van het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business