Nieuws

AutoGuard BlackBox: Verander je Android in een dashboardcamera

Met AutoGuard film je een mooie zonsondergang vanaf je dashboard of heb je een stille getuige als je in een aanrijding terechtkomt. En dat alles geautomatiseerd en gratis vanaf je Android.

De maffe perikelen op de Russische wegen zijn een populair verschijnsel op online videoportalen. Automobilisten daar hebben massaal dashboardcamera’s aangeschaft die hen moeten bijstaan als ze in een aanrijding terechtkomen.


Uiteraard kun je hun voorbeeld volgen, maar misschien probeert je eerst de gratis Android-applicatie AutoGuard eens uit. Deze bijzondere assistent begint automatisch met filmen als je je toestel in een dock plaatst of op Bluetooth aansluit en houdt per GPS je snelheid en locatie bij.

Het resultaat van deze rijdende bewakingscamera kun je laten uploaden naar YouTube of weergeven op de 3D-kaartlaag van Google Maps. Erg fijn is daarbij dat je zowel in 720p- als 1080p-video beelden kunt schieten. Voorzie maar beter een extra geheugenkaartje voor de opslag van de beelden als je een langere rit moet maken.

[related_article id=”158662″]


Ondanks het koddige introductiefilmpje lijkt ons dit een erg nuttige app, die in het beste geval een schadeclaim kan helpen voorkomen. Als je de app veel gebruikt, kun je betalen om de advertenties te verwijderen en sommige functies te ontsluiten, zoals het koppelen van de app aan een Bluetooth-toestel.

Download Autoguard Blackbox bij Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business