Nieuws

Stelt Samsung de Galaxy S4 Mini op 20 juni voor?

Volgens The Wall Street Journal is de kans groot dat er volgende maand een kleinere versie van het Samsung-vlaggenschip voorgesteld wordt op een event in Londen.

De kans is groot dat Samsung een Galaxy S4 Mini aankondigt op haar event in Londen op donderdag 20 juni. Volgens een anonieme bron van The Wall Street Journal zou Samsung tijdens dat event nog flink wat andere toestellen aankondigen.

Op de uitnodiging van het event zet Samsung de Galaxy- en Ativ-lijn in de kijker. Over specifieke toestellen lost de Zuid-Koreaanse fabrikant geen woord. De Galaxy-lijn omvat smartphones en tablets, de Ativ-serie bestaat uit smartphones, tablets en pc’s die onder Windows Phone 8 en Windows 8 draaien.

Samsung zou wel eens een per ongeluk wat informatie over een Galaxy S4 Mini gelekt kunnen hebben. Afgelopen zondag stond er op de Britse website van Samsung een foto en productnummer van een Galaxy S4 Mini. Dat ontdekte Engadget. Het toestel stond maar heel even op de website.

Details over de S4 Mini kennen we nog niet. Uit de geruchtenmolen blijkt dat het toestel wel eens een 4,3 inch scherm zou kunnen hebben met een 1,6 Ghz processor en een 8-megapixel camera.

Onze Amerikaanse collega’s van CNET hebben Samsung gecontacteerd maar kregen helaas geen reactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business