Nieuws

Magisto: Instantfilms monteren op je tablet

Dankzij Magisto zit je niet meer vast aan je pc om snel een leuke homevideo in elkaar te draaien, of je nu een iPad of een Android-tablet hebt.

Magisto is een leuke gratis app voor iOS/Android, waarmee je zonder veel problemen een verzameling korte clips en afbeeldingen kunt omzetten in een gelikt uitziende videoproductie. Het resultaat kun je eenvoudig delen via sociale netwerken (Facebook, Google+, Twitter) en je kunt je werk ook afleveren bij YouTube.

De app heeft een ingebouwde autofilmfunctie, die de beste gedeeltes van je clips uitkiest en ze samensmeedt, waarbij je zelf een soundtrack kunt toevoegen en videofilters kunt toepassen.

Je kunt dus niet met de hand video’s bewerken en de keuze van effecten en muziek is beperkt, maar vaak heb je dat soort vuurkracht niet nodig als je een toegankelijk filmpje wilt maken van een avondje uit of een barbecue.

[related_article id=”161563″]

Magisto bracht onlangs een nieuwe versie uit van zijn app voor Apple iOS, waardoor je naast video’s ook afbeeldingen kunt toevoegen uit je fotomap. Je kunt tijdens het bewerken foto’s schieten en het is mogelijk om afbeeldingen te bewerken voor je ze in de tijdslijn plaatst.

Als je geen idee hebt hoe je een video moet bewerken, maar toch iets met je vrienden wilt delen dat een stapje verder gaat dan Vine is Magisto een goede keuze.

Download nu in de Apple App Store of Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business