Nieuws

Microsoft betrekt studenten- en lerarenorganisaties in Surface-actie

Microsoft bekijkt samen met studenten- en lerarenverenigingen hoe het de bestelprocedure kan vereenvoudigen voor zijn actie om een Surface RT-tabletcomputer te kopen aan sterk gereduceerde prijs.

Microsoft  geeft mensen uit het onderwijs de kans om een Surface RT te kopen aan sterk verminderde prijs. Een Surface RT van 499 euro kost met deze actie nog maar 191 euro. Ook de Touch Cover en de Type Cover zijn aan een gunsttarief te koop.

Toch kwamen er nogal wat klachten over de actie, vooral over de erg rigide bestelprocedure. Een verantwoordelijke van de school moet de toestellen bestellen en die dan verdelen onder leerkrachten en leerlingen. Maar dan zit je al snel te knoeien met officiële budgetten en regelingen om die dingen weer door te verkopen aan de betrokkenen.

[related_article id=”161452″]

Microsoft België reageert op de klachten door overleg te starten met studenten- en lerarenorganisaties. Welke dat zijn, is niet bekend. Samen zoeken ze naar een eenvoudiger manier om te verifiëren of iemand wel degelijk deel uitmaakt van het korps van onderwijzers en professoren of van de leerlingen of studenten.

Een uitkomst en soepeler regeling wordt pas over enkele weken verwacht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business