Microsoft werkt aan Dynamics CRM-apps voor iPad en Windows 8

Microsofts eerstvolgende grote update voor haar Dynamics CRM-producten is voor de herfst van 2013 gepland en omvat ook apps voor Windows 8 en iPad.

Microsoft zit op schema om deze herfst een grote update voor haar Dynamics CRM-producten af te leveren. Dat heeft het bedrijf in een blogpost bekendgemaakt.

Tot de update behoort onder meer ook de lancering van een Dynamics-app voor de iPad en Windows 8-tablets. Kort na de lancering moeten ook versies voor Windows Phone 8, iPhone en Android volgen.

[related_article id=”161452″]

De Dynamics-apps hadden normaal vorig jaar al moeten verschijnen, maar Microsoft besloot haar mobiele strategie te veranderen, waardoor de lancering werd uitgesteld. De apps worden geschreven in HTML5 en JavaScript, en worden gratis beschikbaar gesteld. Oorspronkelijk was het idee om een abonnementsformule van 30 dollar per maand te hanteren.

Naast de nieuwe apps zal Microsoft ook een grote update uitbrengen voor Dynamics CRM 2013 en Dynamics CRM Online. Deze nieuwe versies zullen integratie bieden voor Yammer, Skype-Lync en MarketingPilot marketing-automatisatie.

Microsoft is ook van plan om deze herfst een gelimiteerde bèta uit te brengen van Netbreeze, de software voor social monitoring en analytics die het bedrijf eerder dit jaar overkocht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business