Nieuws

HTC One S krijgt geen update naar Android 4.2

Ondanks eerdere berichten van HTC zal de One S geen update ontvangen naar Android 4.2 en blijven steken op Android 4.1.

HTC heeft aan diverse partijen laten weten dat de HTC One S niet verder van updates zal worden voorzien. De smartphone blijft dus hangen op Sense 4+ en Android 4.1.

Wederom een grote teleurstelling voor HTC-gebruikers. In 2012 kregen eigenaars van een HTC Desire HD te horen dat hun toestel niet langer van updates zou worden voorzien. HTC Benelux-directeur Mark Moons heeft toen een inruilactie georganiseerd om deze gebruikers tegemoet te komen.

[related_article id=”161563″]

Google heeft met de fabrikanten afgesproken dat ze gedurende een periode van 18 maanden de nieuwe Androidversies zullen ondersteunen mits de hardware het toelaat. Hardware die tekort schiet zou bij de One S nochtans geen probleem mogen zijn. Het toestel heeft 1GB aan RAM en ook de chipset is prima in orde. Het is dus niet helemaal duidelijk waarom de updates voor de HTC One S worden stopgezet.

De HTC One S werd tijdens het Mobile World Congress in 2012 samen met de HTC One X aangekondigd. Over de One X wordt door HTC met geen woord gerept, dus gaan we ervan uit dat dit toestel nog wel een update naar Android 4.2 zal krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business