Nieuws

Steam start op 11 juli met zomersolden

Gameplatform Steam start donderdag 11 juli met haar Summer Sale. Die zomersolden bieden topspellen aan bodemprijzen en zijn dan ook erg populair bij pc-gamers.

De Summer Sale van online gameplatform Steam gaat donderdag 11 juli van start. Tien dagen lang worden heel wat games aan erg scherpe prijzen aangeboden.

Het gerucht ging al even de ronde dat de Summer Sale dit jaar op 11 juli van start zou gaan. Dat lijkt nu bevestigd door een e-mail die op Reddit is verschenen en afkomstig is van Steams klantendienst.

[related_article id=”160734″]

De zomersolden van Steam zijn erg populair bij pc-gamers. Ze vormen dan ook de ideale gelegenheid om heel wat recente titels – zowel van grote ontwikkelaars als indies – aan een veel zachtere prijs aan te schaffen, met kortingen van 25 tot zelfs 90 procent.

Dat er altijd vol spanning naar de Summer Sale wordt uitgekeken is ook op Twitter te merken. Daar bruist het van de tweets van gamers die niet kunnen wachten om hun slag te slaan.

We hebben alvast een paar tips voor wanneer de solden effectief zijn begonnen. Zo kan je via Steam Alerts in de gaten houden wanneer de games op jouw verlanglijstje worden aangeboden onder de prijs die je ervoor wilt neerleggen.

Een andere goede tip is om de spellen als cadeau’s aan te kopen. Je kan dan na de aankoop nog beslissen of je het spel zelf wilt spelen of het liever met iemand ruilt of cadeau doet. Zo voorkom je alvast een miskoop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business