Nieuws

IFTTT: Automatiseer je digitale leven op je iPhone

Met If This Then That koppel je je lievelingsapps en diensten aan elkaar, zodat je de handen vrij hebt voor belangrijkere zaken. Met de nieuwe iPhone-app kun je ook je contacten en kalender toevoegen.

Iedereen heeft zo zijn vaste geheugensteuntjes om het leven ordelijk te houden. Boodschappenlijstjes en plakbriefjes op de koelkast waren daar vroeger het beste gereedschap voor, maar de alomwezige smartphone neemt die rol steeds meer over.

Maar ook met een mobiel toestel moet je nog onthouden om herinneringen in te voeren, kalenderafspraken te maken en backups uit te voeren. De dienst If This Then That (als dit, dan dat) was al tijden een handige online dienst om jezelf het leven makkelijker te maken en nu is er ook een gratis iPhone-app beschikbaar.

Bij de online versie was er al ondersteuning voor populaire diensten als Gmail, Facebook, Instagram, Evernote en nog eens 63 andere kanalen. Dankzij de komst van de mobiele app kun je ook de vaste applicaties van je iOS-toestel bij het feest betrekken.

[related_article id=”161563″]

Als je niet goed weet hoe je IFTT het beste gebruikt, kun je terecht bij de duizenden ‘recepten’ die andere gebruikers al eerder hebben gemaakt. Dit is de naam die IFTTT geeft aan de simpele maar doeltreffende combinaties die enorm zijn populair zijn geworden in de afgelopen paar jaar.


Lees hier onze recensie van IFTTT

Je kunt het zo gek niet bedenken. Stuur jezelf een sms’je, waarna IFTTT je toestel belt om even uit een vergadering kunt ontsnappen. Stuur jezelf elke week een sms’je zodat je de vuilnis niet vergeet buiten te zetten. Of laat deze superhandige dienst telkens een kopie naar Evernote sturen als je een nieuw contact aan je telefoon toevoegt.

Download IFTTT nu in de Apple App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business