Nieuws

Google Play Music All Access beschikbaar in België

Googles muziekstreaming- en ontdekkingsdienst Play Music All Access is nu ook beschikbaar in België. De eerste maand is gratis.

Googles muziekstreaming- en ontdekkingsdienst Play Music All Access is nu ook beschikbaar in België. De eerste maand is gratis, maar je moet wel een kreditekaart registreren en als je geen bijkomende actie onderneemt, factureert Google de maand erop wel 7,99 euro.

Met deze Spotify-concurrent van de zoekgigant kun je via de Google Play Music-app voor Android en de webapp onbeperkt muziek uit Googles volledige muziekbibliotheek streamen, gepersonaliseerde radiostations beluisteren en playlists aanmaken. De nadruk ligt daarbij op het slim ontdekken van nieuwe muziek. Muziek die je al geüpload hebt naar Googles cloud vind je ook in de app terug.

[related_article id=”158901″]

Google lanceerde Play Music All Access in de Verenigde Staten tijdens zijn I/O-ontwikkelaarsconferentie in mei van dit jaar. Na eerder Australië en Nieuw Zeeland krijgen nu Android-gebruikers uit negen Europese landen, waaronder dus België, toegang.

De eerste maand is gratis en wie voor 15 september een abonnement afsluit betaalt maandelijks 7,99 euro. Als je later instapt tel je elke maand 9,99 euro neer. Evenveel dus als voor Spotify Premium.

Activeren

Om je gratis trial te activeren surf je naar play.google.com/music. Er moet wel een kredietkaart aan je Google Wallet gekoppeld zijn om van de aanbieding te kunnen genieten. Vergeet niet om je abonnement stop te zetten als je de Play Music All Access niet wilt blijven gebruiken, want anders wordt er na de proeftijd maandelijks 7,99 euro gefactureerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business