Nieuws

Swiftkey Cloud: Backup van hoe je typt in de cloud

Swiftkey is een van de meest geslaagde toetsenbordvervangers voor Android. De vernieuwde app slaat nu je gepersonaliseerde tekstvoorspellingen online op, zodat je zonder zorgen van toestel kunt wisselen.

SwiftKey is een zeer populaire toetsenbord-vervanger en inmiddels al miljoenen keren gedownload. Eind juli ging SwiftKey Cloud in bèta en inmiddels is deze nieuwe cloudservice beschikbaar voor het grote publiek.

SwiftKey zorgt voor gepersonaliseerde tekstvoorspellingen: de toetsenbordvervanger leert van de zinnen die jij typt, maar kan ook leren van bijvoorbeeld je Twitter-, Gmail- en Facebookaccount.

Wanneer je onverhoopt je toestel moet resetten of een nieuwe telefoon krijgt, moet SwiftKey met het leren weer van voren af aan beginnen. Met SwiftKey Cloud hoeft dat niet meer, de gepersonaliseerde tekstvoorspelling wordt gesynchroniseerd, ook wanneer je bijvoorbeeld twee smartphones of een smartphone en een tablet met SwiftKey gebruikt.

[related_article id=”158662″]

De synchronisatie bij SwiftKey Cloud loopt via je Google-account. Deze Google-account wordt nu ook, wanneer je dat wilt, gebruikt voor gepersonaliseerde tekstvoorspelling.

Het "leren" van je Gmail-berichten kon al wel, maar daarvoor moest je inloggen bij je Google-account, terwijl het nu via de bij Android ingebouwde inlogmogelijkheden wordt gedaan. Een relatief kleine verandering, maar dit maakt het wel weer een stukje eenvoudiger.

Beschikbaarheid
SwiftKey is te downloaden in de Play Store en de makers geven tijdelijk 50% korting op de volledige applicatie. Deze is nu beschikbaar voor € 1,99. Downloaden kan bij Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business