Nieuws

Voorbestellingen Windows 8.1 gaan van start

Microsoft is begonnen met het aannemen van voorbestellingen voor de wereldwijde lancering van Windows 8.1 op 17 oktober.

Microsoft is in de VS begonnen met het aannemen van voorbestellingen voor de desktop OS Windows 8.1 lancering, die wereldwijd op 17 oktober gepland is.

Zoals Microsoft eerder al aankondigde, zal iedereen met Windows 8 automatisch een gratis upgrade krijgen naar Windows 8.1 . Iedereen die een eerdere versies van het Microsoft besturingsysteem zal ervoor moeten betalen. Voor de basisversie komt dat neer op $119,99. Voor de Pro versie is dat $199,99.

De pre-order campagne, die vandaag opende in de VS, is vooral gericht op klanten met Windows 7. Bestanden zouden vlot kunnen worden overgezet, terwijl desktop applicaties, zoals Office, opnieuw geïnstalleerd moeten worden.

Volgens het softwarebedrijf is Windows 8.1 niet ontworpen voor een installatie op toestellen met Windows XP of Windows Vista. Gebruikers van deze systemen maken best eerst een tussenstap via Windows 8, om vervolgens in aanmerking te komen voor de upgrade naar Windows 8.1.

[related_article id=”161452″]

De voorbestellingen gelden momenteel enkel in de VS. Voorlopig is nog niet bekend wanneer ze ook buiten de VS kunnen worden doorgegeven.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business