Nieuws

Apple rolt testversie iOS 7.1 uit naar ontwikkelaars

iOS 7.1 brengt enkele aanpassingen aan de gebruikersinterface met zich mee, waaronder de mogelijkheid om te wisselen tussen een donker en licht toetsenbord.

Apple heeft de eerste testversie van iOS 7.1 uitgerold naar geregistreerde ontwikkelaars. De update brengt een aantal kleine, maar zichtbare, aanpassingen met zich mee.

Een van de meest opvallende wijzigingen, is de mogelijkheid om te wisselen tussen een licht en een donker toetsenbord, dat beter geschikt is voor gebruik in donkere ruimtes. Je vindt de optie terug onder ‘Toegankelijkheid’ in de instellingen.

[related_article id=”158256″]

Voor iPhone 5s-gebruikers brengt deze update de mogelijkheid om foto’s die in “burst”-modus werden getrokken, naar de Fotostream te uploaden en een aangepaste knop maakt het makkelijker om meldingen in het notificatiecentrum te wissen. Verder brengt iOS 7.1 nog enkele bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee.

De testversie van iOS 7.1 volgt kort na de uitrol van iOS 7.0.4 vorige week. Die update verhelpt een bug in FaceTime en brengt nog enkele andere kleine verbeteringen met zich mee. iOS 7 is de nieuwste versie van Apples mobiele besturingssysteem en werd eind september beschikbaar gemaakt voor het publiek, samen met de lancering van de iPhone 5s en 5c. De nieuwe versie breekt met het traditionele uiterlijk van iOS en introduceert een radicaal vernieuwde interface.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business