Nieuws

Acer lanceert 4K-smartphone: de Liquid S2

Acer heeft vandaag de Liquid S2 in België gelanceerd: een 6-inchphablet met 4K-video en 4G.

Acer stelt vandaag in Brussel de Liquid S2 voor aan de Belgische pers. Het opvallende toestel heeft heel wat toponderdelen onder de felrode motorkap en moet het paradepaardje uit de reeks worden.

De 6-incher heeft high-end specificaties: een Snapdragon 800 quadcoreprocessor, 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte. Met een optioneel microSD-kaartje is de opslagruimte eenvoudig uit te breiden met maximaal 128 GB.

[related_article id=”161563″]

Het elegante rode toestel heeft een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 2-megapixelcamera vooraan. De led-ringflitser moet ook bij weinig licht fraaie resultaten kunnen opleveren.

4K-video
De topfeature van het Android-toestel is 4K-video. Het enige nadeel is dat je al bij de lucky few met een 4K-tv in huis moet zijn, om die kwaliteit echt te kunnen zien. Weet ook dat je filmpjes van maximaal vijf minuten kunt schieten.

Een extra geheugenkaartje is trouwens een must. Anderhalve minuut video in 4K zou volgens Acer zo"n 700 MB opslagruimte in beslag nemen.

Op vlak van connectiviteit doet de Liquid S2 niet onder voor de concurrentie. Naast Wi-Fi 802.11 ac is het high-end toestel van Acer ook nog uitgerust met 4G, bluetooth en NFC. 

De Liquid S2 ligt nu in de winkelrekken voor 499 euro. Wij leggen de phablet de komende dagen op de testbank en komen snel met een uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business