Nieuws

Kim Dotcom lanceert eind dit jaar eigen muziekdienst

MegaUpload-oprichter Kim Dotcom gunt het publiek een eerste blik op zijn muziekdienst Baboom, die later dit jaar wordt gelanceerd.

Kim Dotcom, het brein achter MegaUpload en enfant terrible van het internet, licht een tipje van de sluier van zijn eigen muziekstreamingdienst Baboom. Die gaat later dit jaar van start.

Er zijn voorlopig nog maar weinig details bekend over de muziekdienst behalve dan dat het een kruising wordt tussen Spotify en iTunes, zo meldt Ars Technica. Er zal zowel een betalende als gratis formule bestaan, waarbij die laatste zal worden ondersteund door advertenties. Prijzen voor de betalende versie zijn nog niet bekend.

[related_article id=”160734″]

Bij de lancering van Mega – de opvolger van het offline gehaalde MegaUpload – een jaar geleden, zei Dotcom dat hij al in juni 2013 met een eigen muziekdienst op de proppen zou komen. Ondertussen is die lanceringsdatum al verschoven naar “eind 2014”.

Vandaag heeft Dotcom alvast een voorproefje gegeven van hoe Baboom er zal gaan uitzien, met de onthulling van zijn eigen artiestenpagina en nieuwe album ‘Good Times’ via de website. Kim Dotcom speelt al langer met het idee van een eigen muziekdienst, oorspronkelijk nog onder de naam Megabox.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business