Nieuws

Volg de Stig van Top Gear op de racebaan in Street View

Klik jezelf door een virtuele race met de Stig op de beroemde racebaan van het bekende Britse autoprogramma Top Gear, in Google Street View.

Als je altijd al eens een rondje hebt willen rijden op de testbaan van Top Gear in Engeland, maar niet bekend genoeg bent om mee te doen aan een Star in a Reasonably Priced Car, is nu je kans. De beroemde racebaan op het vliegveld heeft zijn debuut gemaakt op Google Street View.

Als extraatje rijdt de Stig het hele parcours met je mee. Volg de witte Mercedes SLS AMG Black met de mysterieuze coureur achter het stuur. De Opel van Street View maakt geen enkele kans om de snelheidsduivel bij te houden.

[related_article id=”158901″]

Achter de schermen
Wanneer je niet zeer bekend bent met de bochten in de racebaan is het soms erg lastig om op het juiste pad te blijven. Mocht je per ongeluk van het parcours afdwalen dan krijg je een kijkje achter de schermen. Je ziet de uitrusting van de Top Gear-crew. Tevens kun je de andere fraaie auto"s die er staan bewonderen.

De Street View-bestuurder is het middelpunt van zogeheten donuts die de Stig maakt rond de camera-auto. De rook van de banden is niet van de lucht.

Across the line
Liefhebbers van Top Gear zullen genieten van het rondje over de racebaan. Zij die niet zo bekend zijn met deze wereld vragen zich misschien af waarom men zo enthousiast reageert op een stuk asfalt. Hoe dan ook, als je het einde bereikt hoop ik dat je Jeremy Clarksons stem hoort in je hoofd, roepend: “And across the line!”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business