Nieuws

SwiftKey nu ook beschikbaar voor iOS

De beste toetsenbordapp voor Android komt eindelijk naar iOS. Met SwiftKey Note kunnen iPhone- en iPad-gebruikers notities maken op een erg eenvoudige manier.

Heel wat Android-gebruikers zweren bij het intelligente toetsenbord SwiftKey omdat het kan voorspellen welke woorden je wilt typen.

Apple laat het niet toe om een andere toetsenbordfunctionaliteiten toe te voegen, waardoor SwiftKey onmogelijk is voor iOS. Dankzij de gloednieuwe app SwiftKey Note kunnen iOS-gebruikers toch kennismaken met het intelligente toetsenbord in een handige notitie-app.

[related_article id=”161563″]

SwiftKey Note heeft net zoals SwiftKey wat training nodig. Zodra je de app veelvuldig gebruikt, zul je merken dat het toetsenbord heel precies kan voorspellen welke woorden je wilt gebruiken. Na amper één of twee letters verschijnen er enkele mogelijke woorden in de balk net boven het toetsenbod.

Handig aan SwiftKey Note is dat er integratie met Evernote is. Notities die je met SwiftKey Note gemaakt hebt, kun je laten synchroniseren met Evernote in de cloud.

“We hebben nauw samengewerkt met Apple en Evernote om alle kracht van SwiftKey in de iPhone en iPad te krijgen”, zegt Joe Braidwood, marketingdirecteur bij SwiftKey. “Het maakt niet uit of je in een vergaderruimte, bibliotheek of supermarkt staat… dankzij SwiftKey Note kun je altijd en overal snelle aantekeningen maken.”

SwiftKey Note is gratis. De app is nu beschikbaar in de App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business