Nieuws

Twee nieuwe Samsung-Chromebooks in leren jasje

Twee nieuwe Samsung-laptops, met dezelfde lederlook als de Galaxy Note 3, zullen half april verschijnen met een prijs onder de 400 euro.

Samsung heeft net officieel aangekondigd dat het twee nieuwe modellen Chromebook uitbrengt, met dezelfde lederlook als de Galaxy Note 3.

De Chromebook 2-lijn zal bestaan uit een model van 11,6 inch en een van 13,3 inch. Om dat grotere scherm te ondersteunen krijgt de 13,3-inchversie een volledige HD-resolutie (1920×1080), terwijl de kleinere notebook een resolutie van 1366×768 zal hebben.

[related_article id=”161563″]

Verder hebben de twee modellen gelijkaardige specificaties, waaronder 4 GB RAM, 16 GB solidstate-opslagruimte, en Samsungs eigen Exynos 5 Octa-processor. De Chromebook van 13,3 inch krijgt een 2,1 GHz CPU, terwijl het kleinere model een versie van 1,9 GHz heeft.

Bekleding
Een ander verschil zit in de buitenbekleding. De kleinere laptop zal beschikbaar zijn in zwart of wit, terwijl de 13,3-inchversie alleen in het grijs uitgebracht zal worden. Zoals je in de foto kan zien, wordt de buitenkant uitgevoerd met gestikte randen en een leerachtige textuur.

Samsung hoopt ook om zijn nieuwste familie te onderscheiden van de rest van de groeiende populatie Chromebooks door de meegeleverde software, zoals Wunderlist Pro en Air Droid Premium. Die laatste helpt je om bestanden te bewerken en over te zetten met je Android-smartphone.

Zoals alle Chromebooks krijgt Samsungs nieuwe Chromebook 2-lijn een betaalbaar prijskaartje, om studenten en het onderwijs in het algemeen aan te spreken. Als ze half april in Nederland verschijnen zal je de kleine versie kunnen aanschaffen voor 329 euro, en de grotere voor 399 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business