Nieuws

Motorola Moto G

Voordelen
HD-scherm
Snelheid
Android 4.4
Prijs
Nadelen
Geen uitbreidbaar geheugen
Dik
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Met dit prijskaartje kan je momenteel geen beter toestel vinden, daarom is de Moto G winnaar van de test en keuze van de redactie.

De Moto G is het laatste wapenfeit van Google met Motorola, voordat die laatste aan Lenovo werd verkocht. En wat voor een! Een blik op de specificaties doet niet geloven dat dit kan voor minder dan 200 euro.

De grootste ster van de show is het sprankelende HD-scherm met prima kleuren, hoge helderheid en uitstekende kijkhoeken. Mijlenver boven de rest in deze test, Motorola legt de lat bijzonder hoog.

De camera presteert eerder gemiddeld. De foto’s bij daglicht zijn meestal scherp, maar ze tonen een ietwat afgewassen effect. In meer donkere omstandigheden trekt hij prima zijn plan met de degelijke flits, maar dan moet je de telefoon wel goed stabiel weten te houden. Het beste resultaat van alle toestellen in deze test in donkere omstandigheden, samen met de Samsung Galaxy Core.

Uitgezonderd zijn dik en log profiel kan ik helemaal niets verkeerd zeggen over deze smartphone. Hij draait nu al de laatste nieuwe Android-versie, werkt supersnel en het prachtige scherm blijft een absoluut pluspunt.

Hij komt ook als een van de weinige met 8 GB intern geheugen, maar er is hier wel geen plaats voor een microSD-kaart. Wil je meer opslag? Dan moet je 30 euro meer neertellen voor de 16 GB-versie. De allerbeste budgettelefoon van dit moment, met ruime voorsprong.

Lees ook zeker onze uitgebreide review van de Motorola Moto G.

Specificaties:

Scherm: 4,5" LCD-scherm (720 x 1.280 pixels)
CPU: 1,2 GHz quadcore Cortex-A7 (Qualcomm Snapdragon 400)
GPU: Adreno 305
Geheugen: 1 GB
Opslag: 8 GB; 16 GB
Batterij: 2.070 mAh
OS: Android 4.3 (met beschikbare update naar 4.4.2)

Schermkwaliteit: 5/5 l Snelheid: 4,5/5 l Autonomie: 3,5/5

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business