Nieuws

Samsung Galaxy S5 vanaf 11 april in België en Nederland

Over precies een maand ligt het nieuwe Samsung-vlaggenschip in de Belgische en Nederlandse winkelrekken.

De Samsung Galaxy S5 werd eind februari voorgesteld op het Mobile World Congress in Barcelona, het is het absolute topmodel van de Koreaanse fabrikant. Op 11 april ligt hij in België en Nederland in de winkel.

Ter herinnering: de S5 is een LTE-toestel met een full HD-scherm van 5.1 inch. Onder zijn motorkap tikt een Qualcomm Snapdragon quadcore-processor aan 2,5 GHz. Hij beschikt over 2 GB RAM-geheugen en 16 of 32 GB opslaggeheugen. De camera schiet plaatjes van 16 megapixel. NFC, Bluetooth 4 en 802.11ac-WiFi zijn ook aan boord, net als een vingerafdruksensor in de Home-knop.

[related_article id=”161563″]

Onze eerste indrukken van het toestel kan je hier nalezen.

De Galaxy S5 is beschikbaar vanaf 11 april. De smartphone zal in wit en zwart worden aangeboden, later komen daar een blauwe en gouden versie bij. Wie hem voorbestelt, krijgt er een MicroSD-kaartje gratis bij. Het apparaatje gaat 699 euro kosten.

Exclusiviteit Belgacom in België
Voor de verdeling van de telefoon heeft Samsung in België een exclusiviteitscontract afgesloten met Belgacom dat loopt tot eind juni. De S5 zal tot dan enkel te koop zijn in winkels die Belgacom- en Proximus-producten verkopen. Dat zijn dus verschillende grote elektronicaketens (onder meer Krëfel of Vandenborre) en de Belgacom-winkels zelf, maar bijvoorbeeld niet de Mobistar- of Base-shops.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business