Nieuws

Asus Eee Top ET2220

Voordelen
Desktop CPU
Prijs
VESA
Nadelen
Afwerking
Lomp
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Asus maakt geen gebruik van mobiele processors, wat deze Eee Top ET2220 behoorlijk snel maakt.

Asus heeft alles wat je van een All-In-One verwacht in de Eee Top ET2220 gestopt, en dat aan zo’n scherp prijskaartje. Op het scherm kun je alvast niet vitten. Het 21,5 inch aanraakscherm heeft een Full HD-resolutie en ziet er behoorlijk goed uit. De stroeve voet achteraan voelt stevig, maar de All-In-One onder een hoek kantelen gaat niet bepaald vlot.

De keuze van de processor doet Asus beter dan andere AIO’s. In plaats van een energiezuinige, zwakkere mobiele processor te kiezen, gaat Asus voor een volwaardige desktopprocessor van Intel. Het blijft een ietwat trage Core i3, maar qua prestaties een stuk interessanter.

Om spelletjes te spelen moet je deze computer niet in huis halen. Daarvoor is de grafische chip veel te zwak. Hooguit genoeg voor wat Flash-spelletjes in je internetbrowser of een Full HD-video. 500 GB opslagcapaciteit is meestal genoeg om al je media op kwijt te kunnen. Zoniet: koop een externe harde schijf voor meer opslagcapaciteit.

Naast een HDMI-uitgang, om bijvoorbeeld een monitor extra aan te sluiten, heeft deze All-In-One ook een HDMI-ingang. Hierdoor doet hij dus extra dienst als beeldscherm voor bijvoorbeeld een spelconsole, blu-rayspeler of digitale tv-decoder. Een heel leuke extra functie, zeker gezien zijn prijskaartje. Een prima prijsbewuste keuze voor een AIO met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding.

Specificaties Asus ET2220IUTI-B066K:

  • CPU: Intel Core i3-3220
  • RAM: 4 GB
  • GPU: Intel HD 2500 Graphics
  • Opslag: 500 GB HDD
  • Scherm: 21,5 inch (1.920 x 1.080 pixels)
  • OS: Windows 8

Benchmarks:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business