Nieuws

MSI Wind Top Adora24

Voordelen
Slank
Geluidskwaliteit
Schermgrootte
VESA
Nadelen
Afwerking
Beperkt flexibele voet
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
De relatief eenvoudige MSI Wind Top Adora24 valt vooral op door zijn grote 23,6 inch aanraakscherm met Full HD-resolutie.

MSI heeft met de Wind Top Adora24 een relatief strakke, eenvoudige All-In-One in handen. Het grote 23,6 inch aanraakscherm heeft een Full HD-resolutie.

Toch kan MSI dat onder de prijsgrens van 1.000 euro houden, ondanks een mobiele Intel Core i3-variant. Een sterk staaltje, ook al moeten we toegeven dat hij niet bepaald stevig aanvoelt. Vooral de knoppen aan de zijkant konden ons niet bekoren.

De geïntegreerde grafische chip stelt niet zo heel veel voor en haalt in de benchmarks de op één na laagste score. Absoluut niet haalbaar om spelletjes mee te spelen, tenzij je van klassiekers houdt die al meer dan acht jaar oud zijn.

MSI trekt wel resoluut de kaart van het geluid met zijn 2x 5W Creative luidsprekers. Die zitten onderaan het aanraakscherm in de zilveren band, en klinken heel goed. Met voorsprong de beste geluidskwaliteit van alle AIO’s die we hebben getest. Standaard op het toestel staat Splashtop geïnstalleerd, een leuke extra om handig audio of video te streamen, of om de Adora op afstand te bedienen.

Aan aansluitingen geen gebrek met 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, geheugenkaartlezer en een HDMI-ingang. Die laatste is vooral handig als je het hoge resolutiescherm wil gebruiken voor bijvoorbeeld een blu-rayspeler, spelconsole of laptop. Er is wel geen HDMI-uitgang, waardoor je geen tweede monitor kunt aansluiten.

De voet laat zich stroef bedienen en is een van de minst flexibele oplossingen in deze test. Wel een plus: achteraan vinden we een VESA-aansluiting waardoor je deze AIO aan een VESA-compatibele beugel kunt ophangen.

Als totaalpakket spreekt de Adora24 sterk aan, maar we missen een doorslaggevende functie of scherpe prijs om echt van een winnaar te spreken.

Specificaties MSI Wind Top Adora24 0M-001EU:

  • CPU: Intel Core i3-3120M
  • RAM: 6 GB
  • GPU: Intel HD 4000 Graphics
  • Opslag: 1 TB HDD
  • Scherm: 23,6 inch (1.920 x 1.080 pixels)
  • OS: Windows 8

Benchmarks:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business