Nieuws

HP Envy Rove 20

Voordelen
Geïntegreerde batterij
Afwerking
Flexibele opstelling
Nadelen
Geen Full HD-resolutie
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
De HP Envy Rove 20 ziet er niet alleen mooi en stevig uit, hij is ook nog eens bijzonder flexibel dankzij de interne batterij.

De HP Envy Rove 20 lijkt haast sprekend op de Sony Vaio Tap 20. Beide zien eruit als een uit de kluiten gewassen tablet, en je kunt bij beide de voet in het apparaat klikken.

Waarom is dat nodig met de Rove 20? Omdat deze All-In-One een ingebouwde batterij heeft. Je kunt de Rove 20 gewoon als reuzentablet gebruiken, overal waar je maar wil. De batterij houdt het maximum drie uur uit, genoeg om hem comfortabel overal in huis mee te nemen.

Dat klinkt misschien vreemd, maar we stonden ervan versteld hoe gemakkelijk dit is. Even de AIO op onze schoot nemen in de zetel en wat browsen voelt zeker niet verkeerd aan. Het ziet er ongetwijfeld vreemd uit, maar de ervaring is verrassend positief. Zeker als je digitale bordspelen gaat spelen, is de flexibiliteit van een ingebouwde batterij een must. Er staat zelfs Monopoly standaard geïnstalleerd, zodat je direct het gevoel van zo’n digitaal bordspel kunt ervaren.

Van alle All-In-One-computers heeft deze de meest gebalanceerde specificaties, samen met de Lenovo AIO. Naast een gloednieuwe Intel-processor heeft hij ook een harde schijf-SSD-tandem. Enerzijds is er de 1 TB harde schijf voor al je media, maar voor wat extra snelheid is er ook een 8 GB cache-SSD. Die buffert continu alle bewerkingen naar de harde schijf, zodat je van een grote en toch snelle opslagcapaciteit kunt genieten. 8 GB cache is heel beperkt, dus noteer vooral het snel booten van Windows, en een handvol programma’s die je veel gebruikt die een snelheidsboost zullen genieten.

In feite lijkt deze AIO heel sterk op de Lenovo Ideacentre Flex 20, die nagenoeg dezelfde specificaties en schermgrootte combineert met een geïntegreerde batterij.

Waarop heeft HP moeten snoeien om de prijsgrens onder de 1.000 euro te houden? De schermresolutie. In plaats van een Full HD-resolutie, moet de Rove 20 het stellen met 1.600 x 900 pixels. Dat is nog steeds behoorlijk en de kleuren zien er prima uit, maar als je rechtstreeks vergelijkt zie je toch een duidelijk verschil.

Ondanks de schermresolutie charmeert deze Rove 20. Het is de meest complete All-In-One onder de 1.000 euro die we al getest hebben, en een geïntegreerde batterij is een aangename luxe eens je het ervaart.

Specificaties HP Envy Rove 20-K000EB:

  • CPU: Intel Core i3-4010U
  • RAM: 4 GB
  • GPU: Intel HD 4400 Graphics
  • Opslag: 1 TB HDD (+ 8 GB cache-SSD)
  • Scherm: 19,5 inch (1.600 x 900 pixels)
  • OS: Windows 8

Benchmarks:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business