Nieuws

De Onion Browser voor iOS

De Onion Browser belooft je toegang tot het 'dark net' vanaf je mobiele telefoon, en leidt daarom al je webverkeer door het versleutelde The Onion Router-netwerk (TOR).

De Onion Browser belooft je toegang tot het "dark net" vanaf je mobiele telefoon, en leidt daarom al je webverkeer door het versleutelde The Onion Router-netwerk (TOR).

De Onion Browser is alleen beschikbaar voor iOS-toestellen en is volledig onafhankelijk van het Tor Project, dat zijn eigen Tor-browser voor de desktop heeft.

[related_article id=”158578″]

De Onion Browser biedt je echter gelijkaardige voordelen, zoals het kunnen maskeren van je IP-adres en browsing-activiteit. Gebruikers kunnen ook verborgen diensten bereiken op .onion-adressen en de browser bevat een optie om alle cookies met één klik te verwijderen.

Iedereen die bezig is met zijn privacy moet ook de disclaimer van de ontwikkelaar van de app, Mike Tigas, lezen, die meldt dat het altijd mogelijk is dat iOS-toestellen trafiek van andere apps en diensten op je toestellen doorgeven naar de netwerkoperatoren. De Onion Browser kan ook niet verbergen wie je bent als je inlogt bij een dienst die niet binnen het Tor-netwerk valt.

De app kan je vinden voor 0,89 euro in de Apple App Store.

Dit artikel maakt deel uit van een special over privacy-apps.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business