Nieuws

HTC brengt BlinkFeed naar alle Androidtoestellen

In afwachting van de lancering van de nieuwe HTC One kan je via Google Play de nieuwste versie van de BlinkFeed Launcher downloaden. Ook wanneer je geen HTC-toestel hebt.

Later vandaag lanceert HTC de nieuwe One. Maar je hoeft het toestel niet meteen aan te schaffen om van enkele nieuwe functies te kunnen proeven. Via Google Play kan je de nieuwste versie van de BlinkFeed Launcher en het HTC servicepack downloaden, zelfs wanneer je geen HTC-smartphone bezit.

BlinkFeed overlapt het klassieke startscherm met een tegelweergave waarop je in een oogopslag de recentste ontwikkelingen op je sociale netwerken kan gadeslaan. Ook je agenda verschijnt in de feed, net als nieuws over onderwerpen die jij interessant vindt. BlinkFeed updatet constant zodat je altijd op de hoogte bent van de recentste gebeurtenissen. Met de nieuwste update houdt HTC ook rekening met mensen met weinig of geen mobiel dataverkeer ter beschikking, met de toevoeging van een offlinemodus.

[related_article id=”158901″]

Het servicepack is een verzameling updates die via de Playstore ter beschikking worden gesteld. Zo kan je je telefoon bijwerken naar de nieuwste versie zonder te moeten wachten op een automatische update.

Met beide downloads geïnstalleerd op je telefoon kan je al een glimp opvangen van wat HTC’s opvolger op de positief onthaalde One zal worden. De downloads werken ook op toestellen van andere fabrikanten, maar niet allemaal. Om te weten of jouw toestel compatibel is zal je op Google Play moeten kijken.

Voor de onthulling van de nieuwe One moet je nog heel even geduld hebben. Straks begint in Londen een persconferentie waar het nieuwe toestel wordt gelanceerd. Dan laat onze redacteur ter plaatse weten hoe de vork in de steel zit en kan je hier ook terecht voor een eerste indruk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business