Nieuws

LG stopt Knock Code-beveiliging in meer telefoons

Met Knock Code ontgrendel je je telefoon met behulp van een persoonlijke combinatie van tikjes op het scherm.

LG breidt zijn beveiligingsfunctie Knock Code binnenkort uit naar meer toestellen via een firmware-update.

Knock Code werd recent geïntroduceerd op de G Pro 2 en bouwt verder op KnockOn, een functie die vorig jaar op de LG G2 het licht zag. Met KnockOn kan je je telefoon ontgrendelen door tweemaal kort op het (uitgeschakelde) scherm te tikken. Knock Code maakt het mogelijk om je eigen tikpatroon in te stellen, waardoor je toestel beter wordt beveiligd.

[related_article id=”161563″]

Veel mensen beveiligen hun smartphone niet omdat ze het te vermoeiend vinden om telkens opnieuw een pincode of patroon te moeten ingeven na het ontgrendelen van hun telefoon. Knock Code is veel gebruiksvriendelijker omdat de beveiliging – net zoals bij de vingerafdruksensor van de iPhone 5s – verwerkt zit in de handeling om je telefoon te ontgrendelen, waardoor het geen extra moeite kost.

LG brengt de Knock Code-beveiliging binnenkort naar meer telefoons via een firmware-update. Naast de G Flex, G2 en G2 Mini, mogen ook de goedkopere L- en F-reeksen en een aantal andere modellen zich aan de update verwachten. Meer details over de update zullen in de komende weken bekend worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business