Nieuws

Hoge schermresolutie voor Samsung Galaxy Tab 4

Er duikt nieuwe informatie over de Galaxy Tab 4-lijn van Samsung op. Vooral de resolutie van de nieuwe toestellen zou een enorme sprong voorwaarts maken.

De geruchtenmolen rond Samsungs nieuwe reeks Galaxy Tabs draait al een maand op volle toeren. Tot vandaag was er helaas weinig concrete informatie bekend.

Een aanvraag van Samsung, ingediend bij de toezichthouder Federal Communications Commission (FCC) in de VS, lijkt aan te tonen dat de nieuwe reeks Tabs wel degelijk op weg is.

[related_article id=”161563″]

Volgens de aanvraag zal het 10-inchmodel het nummer SM-T805 opgeplakt krijgen. Het 8,4-inchmodel heet SM-T801. Volgens een gelekt document van Samsung zelf zou de grote versie een schermresolutie van 2560×1600 pixels tellen. Dat is een grote vooruitgang op de Tab 3 10.1 met een resolutie van slechts 1280×800 pixels.

Een ander lek, met name evleaks, wijst op de komst van een kleinere 7-inchversie met dunne randen. Vermoedelijk gaat het om de opvolger van de Tab 3 7.0. Het lek noemt 24 april als lanceerdatum. Indien die informatie correct is, lijkt een persevenement niet meer veraf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business