Nieuws

Nieuwe Samsung Galaxy Tab4 komt in meerdere maten

De Samsung Galaxy Tab4 is een nieuwe quadcore Androidtablet. Hij verschijnt in drie verschillende formaten.

Samsung heeft de Galaxy Tab4 nu officieel aangekondigd: een nieuwe lijn Android-tablets voor het middensegment in drie maten: 7, 8 en 10 inch.

Die worden alle drie aangedreven door een 1,2 GHz quadcoreprocessor met Android KitKat-software. Ze gebruiken een 4G-verbinding voor internettoegang, maar er zou ook een vermoedelijk goedkopere 3G-versie uitkomen van de 10- en 7 inchmodellen. De prijs en de releasedatum worden nog niet bekendgemaakt.

[related_article id=”161563″]

Elke Tab4 heeft 16 GB opslagruimte aan boord; bij het 7 inchmodel kan je ook opteren voor 8 GB.

Het trio krijgt ook een camera van 3 megapixels aan de achterkant en een frontcamera om te videobellen. Daarnaast hebben ze ook alle drie dezelfde schermresolutie van 1.280 x 800 pixels, wat inhoudt dat het kleinste model de beste pixeldichtheid heeft: 215 ppi, tegenover 188 ppi bij de 8 inchtablet en 149 ppi bij het 10 inchmodel. Verder krijg je ook nog de keuze tussen een zwarte en witte behuizing.

De Tab4-lijn vervangt de Galaxy Tab 3 en vervoegt daarmee de rangen van Samsungs huidige Galaxy Tab-toestellen en de vele modellen in de NotePro– en TabPro-collectie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business