Nieuws

Apple start gratis herstelprogramma voor iPhone 5

Apple heeft een gratis wereldwijd herstelprogramma aangekondigd voor iPhone 5-toestellen met een defecte aan/uit-knop.

Apple heeft vrijdag aangekondigd dat het een gratis herstelprogramma heeft opgestart voor iPhone 5-toestellen met een defecte aan/uit-knop.

Het zou volgens Apple gaan om een probleem dat maar een klein percentage van de iPhone 5-gebruikers treft. Getroffen gebruikers kunnen het serienummer van hun iPhone 5 ingeven op de website van Apple om te zien of het toestel in aanmerking komt voor een gratis herstelling.

[related_article id=”158256″]

Voorlopig is het herstelprogramma alleen nog maar actief in de Verenigde Staten. Vanaf 2 mei kunnen ook gebruikers in de rest van de wereld de defecte aan/uit-knop op hun iPhone 5 gratis laten repareren. Je kan het toestel met de post opsturen of langsgaan in een officiële Apple Store of erkende Apple-verdeler.

Er zijn natuurlijk wel een aantal beperkingen. Heeft je iPhone 5 schade opgelopen die het vervangen van de aan/uit-knop verhindert, dan moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de knop kan worden vervangen. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor die reparatie.

appledefectherstelprogrammaiphoneiphone 5mobielnieuwssmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals