Google Glass te koop zonder uitnodiging

Google opent zijn Glass Explorer-programma voor iedereen. Ten minste voor wie in de Verenigde Staten woont en zolang de voorraad strekt.

Google is opnieuw met een publieke verkoop gestart van zijn slimme bril, maar ditmaal zonder beperking in de tijd, zolang de voorraad strekt. Het Explorer-programma blijft wel nog altijd beperkt tot inwoners van de Verenigde Staten.

Het team achter Google Glass heeft in het afgelopen jaar zijn bètatest langzaamaan uitgebreid. Oorspronkelijk werd de bril alleen met mondjesmaat op uitnodiging uitgedeeld aan ontwikkelaars. Vorige maand volgde dan een eerste publieke verkoopdag om Glass in de handen van een breder publiek te krijgen. Die verkoopdag was een groot succes en Google breit daar nu een vervolg aan.

[related_article id=”158901″]

Het gaat nog om een vroege versie van de computerbril en de prijs bedraagt nog altijd 1.500 dollar. Hoewel de voorraad beperkt is, hoopt Google het Explorer-programma in de komende weken en maanden nog verder uit te breiden om de technologie zo veel mogelijk op punt te stellen voor een commerciële lancering. Die staat voorlopig gepland voor later dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business