Nieuws

Slingshot vanaf vandaag ook in Europese appstores

De nieuwe foto- en videoapp Slingshot van Facebook kun je vanaf vandaag ook in de Europese appstores vinden.

De nieuwe foto- en videoapp Slingshot, Facebooks eigen concurrent voor Snapchat, was sinds zijn lancering vorige week alleen nog verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Vanaf vandaag kun je Slingshot ook in de Europese appstores vinden.

De app is verkrijgbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden in de bijhorende appstores. Je hebt geen Facebookaccount nodig en kunt inloggen met je telefoonnummer.

[related_article id=”161563″]

Net als bij Snapchat verdwijnen doorgestuurde filmpjes en foto"s automatisch, met als grote verschil dat je doorgestuurde media zichtbaar kunt maken voor groepen. Het verzenden van beelden naar individuen is wel mogelijk, maar daarvoor moeten zij wel eerst iets terugsturen.

Slingshot wil gebruikers meer betrekken bij het delen van de foto"s door ze te dwingen om zelf iets te posten voordat ze een foto van iemand op hun vriendenlijst mogen bekijken. Tot dat moment blijft de gestuurde foto een waas van pixels. Mocht je benieuwd zijn hoe deze nieuwe app werkt, je kan Slingshot hier downloaden voor Android en hier voor iOS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business