Nieuws

LG laat je je kinderen bespioneren

Wuif met je handje naar de privacy van je kind. Want met LG's Kizon verlies je de kleine donders nooit meer uit het oog, of het oor.

Je kunt je niet genoeg inmengen in het leven van je kind, denken ze bij LG. Daarom werkt het bedrijf, naast de G Watch, aan een nieuwe wearable: de Kizon-polsband.

De Kizon is speciaal gericht op kinderen en verschijnt daarom in een aantal leuke en schattige variaties. De polsband heeft slecht één functie: altijd op de hoogte blijven van wat je kind doet en laat.

[related_article id=”158578″]

De wearable is uitgerust met gps, mobiel internet en wifi, zodat ouders via hun tablet of smartphone perfect kunnen volgen waar hun kind is. De Kizon kan worden ingesteld om op specifieke tijdstippen locaties door te sturen naar de ouders, zodat die altijd weten dat hun kind veilig is.

De armband doet dubbel dienst als eenvoudige gsm. Kinderen kunnen met één druk op een vooraf geconfigureerde knop naar een voorgeprogrammeerd nummer bellen. Andersom werkt de technologie ook: ongeruste ouders kunnen naar de armband van hun kind telefoneren. Misschien wil het kind niet oppakken, maar ook daar heeft LG aan gedacht: na tien seconden zonder antwoord neemt het toestel zelf op zodat ouders kunnen meeluisteren met wat er gaande is.

De ingebouwde 400 mAh-batterij moet 36 uur lang meegaan, lang genoeg om ieder kind van bedtijd tot bedtijd te volgen. De Kizon configureren gaat met elke smartphone die Android 4.1 of hoger draait. Het toestel maakt momenteel zijn debuut in Zuid-Korea, maar ook wij kunnen vanaf het vierde kwartaal van dit jaar onze kinderen verstikken. Een exacte prijs van de Kizon is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business