Nieuws

Samsung NX30 is beste connected camera

Met z'n Smart Camera-systeem heeft Samsung al een lange traditie van camera's met connectiviteit. De NX30 wint nu een award voor beste connected camera van het jaar.

Met z"n Smart Camera-systeem heeft Samsung al een lange traditie van camera"s met connectiviteit. De NX30 wint nu de EISA-award voor beste connected camera van het jaar.

EISA is een vereniging van zo"n vijftig Europese magazines waarin elektronica uitgebreid worden getest. Ook onze zusteruitgave Shoot maakt deel uit van deze vereniging, die jaarlijks de beste producten kiest.

[related_article id=”160734″]

De NX30 gebruikt wifi plus NFC om een snelle en efficiënte verbinding tussen camera en smartphone te realiseren. Met Photo Beam en Mobile Link kun je beelden met smartphones in je omgeving delen, en met Autoshare kun je foto’s onmiddellijk opslaan op je telefoon. Je kunt je smartphone ook gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Deze draadloze mogelijkheden zijn simpel te gebruiken: de camera en de smartphone even tegen elkaar houden volstaat om de verbinding tot stand te brengen. Bij dit alles heeft de NX30 ook nog een elektronische zoeker die tot 90 graden opgeklapt kan worden.

Lees hier de Shoot-test van deze camera. Het volledige overzicht van deze verkiezing vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business