Nieuws

LG G3 en Huawei Ascend P7 winnen prestigieuze awards

De Huawei Ascend P7 is de beste instaptelefoon van het moment, de LG G3 de beste geavanceerde smartphone. Dat vindt de EISA, een club van vijftig Europese magazines.

De EISA, een vereniging van zo’n vijftig Europese kwaliteitstijdschriften over elektronica, reikt jaarlijks ook ruim vijftig awards uit voor de nieuwste producten in audio, video, fotografie en mobiele technologie.

De Huawei Ascend P7 krijgt de prijs voor de beste smartphone voor consumenten. De beste duurdere smartphone is volgens EISA de LG G3. De award voor beste tablet van het jaar gaat naar de Sony Xperia Z2.

[related_article id=”161563″]

Van deze drie toestellen publiceerden we op ZDNet al uitgebreide reviews. Lees hier onze tests van de Huawei Ascend P7, LG G3 en Sony Xperia Z2 Tablet.

Onder aan dit artikel zie je nog enkele andere belangrijke winnaars in de mobiele categorie. De volledige lijst van awards vind je bij ons zusterblad Shoot, dat een van de vijftig magazines is die de verkiezing organiseren.

Shoot belicht alle winnaars in digitale fotografie uitgebreid in één handig overzicht. Je kunt daar onder meer lezen wat de beste digitale spiegelreflex-, systeem- en compactcamera’s van het moment zijn, zowel voor consumenten als voor professionals.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business