De Huawei Ascend P7 is de beste instaptelefoon van het moment, de LG G3 de beste geavanceerde smartphone. Dat vindt de EISA, een club van vijftig Europese magazines.

De EISA, een vereniging van zo’n vijftig Europese kwaliteitstijdschriften over elektronica, reikt jaarlijks ook ruim vijftig awards uit voor de nieuwste producten in audio, video, fotografie en mobiele technologie.

De Huawei Ascend P7 krijgt de prijs voor de beste smartphone voor consumenten. De beste duurdere smartphone is volgens EISA de LG G3. De award voor beste tablet van het jaar gaat naar de Sony Xperia Z2.

 

Van deze drie toestellen publiceerden we op ZDNet al uitgebreide reviews. Lees hier onze tests van de Huawei Ascend P7, LG G3 en Sony Xperia Z2 Tablet.

Onder aan dit artikel zie je nog enkele andere belangrijke winnaars in de mobiele categorie. De volledige lijst van awards vind je bij ons zusterblad Shoot, dat een van de vijftig magazines is die de verkiezing organiseren.

Shoot belicht alle winnaars in digitale fotografie uitgebreid in één handig overzicht. Je kunt daar onder meer lezen wat de beste digitale spiegelreflex-, systeem- en compactcamera’s van het moment zijn, zowel voor consumenten als voor professionals.

Gerelateerde artikelen

Beste smartphonecamera: Samsung Galaxy K zoom

De Samsung Galaxy K zoom combineert de mogelijkheden en functies van een smartphone en een compleet uitgeruste compactcamera in één behuizing.

Samsung NX30 is beste connected camera

Met z'n Smart Camera-systeem heeft Samsung al een lange traditie van camera's met connectiviteit. De NX30 wint nu een award voor beste connected camera van het jaar.

Beste lifestyle camcorder: Canon Legria mini X

De tweede generatie van dit cameraatje stuwt Canons vernieuwende concept naar nieuwe hoogten op.