Nieuws

Samsungs 105 inch Curved UHD-tv buigt naar jouw wil

Samsungs nieuwe kromme UHDTV heeft een schermoppervlak van 105 inch en laat zich buigen naar jouw wil.

Samsung heeft op de IFA-beurs in Berlijn de nieuwe modellen in zijn lijn met Curved UHDTV’s onthuld. Het gamma wordt aangevuld met twee exemplaren van 105 inch: een versie met een gewoon gebogen scherm en eentje met een scherm dat buigt naar jouw wil.

Samsung had eerder dit jaar al een buigbare tv van 85 inch voorgesteld, maar gaat nu nog een stapje verder met een exemplaar van maar liefst 105 inch. Omgerekend is dat een diameter van bijna 267 centimeter. Via een knop op het toestel kan je de curve van het scherm aanpassen of kiezen om het helemaal “plat” te zetten. Het scherm heeft een resolutie van 5.120 x 2.160 pixels en een 21:9 beeldverhouding.

[related_article id=”160734″]

Een prijs voor de buigbare tv is nog niet bekend, maar zijn niet-buigbare broertje kreeg een adviesprijs van 120.000 dollar opgeplakt. Begin dus al maar te sparen. Samsungs aandod van Curved UHDTV"s telt momenteel 17 exemplaren. Volgens de fabrikant is ongeveer 50 procent van de UHDTV"s die het op de Europese markt verkoopt eentje met een gekromd scherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business