Nieuws

Actioncamera van Sony wordt slanker en sneller

Actioncams zijn razend populair. Sony komt met een nieuw model dat een derde kleiner en lichter is dan zijn voorganger.

Actioncams zijn razend populair. Sony komt met een nieuw model dat een derde kleiner en lichter is dan zijn voorganger. Bij de HDR-AZ1 wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd.

De HDR-AZ1VR onderging ook een afslankkuur: het resultaat is een gewicht van slechts 63 gram en afmetingen die een derde kleiner zijn dan die van zijn voorgangers. Hij zit in een spatwaterdichte behuizing, en met het meegeleverde onderwaterhuis kun je tot vijf meter diep duiken. 

De HDR-AZ1 filmt in full HD-resolutie met 50 frames per seconde. In HD-resolutie (720p) kun je ook super-slowmotionfilms van 120fps vastleggen. De camera wordt geleverd met de gloednieuwe RM-LVR2V Live-View Remote. Dankzij deze afstandsbediening kun je instellingen aanpassen terwijl je camera op je hoofd of stuur bevestigd blijft. De afstandsbediening slaat nu ook gps-gegevens op en stuurt die door naar de camera terwijl je onderweg bent.

[related_article id=”160734″]

Er komt ook een hele rits accessoires, zoals een helmkit, een fietsstuurkit en een rugzakkit. De AZ1 met Live Remote gaat 350 euro kosten en komt in oktober op de markt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business