Nieuws

Nvidia’s Shield Tablet krijgt 4G

De Shield-gamingtablet van Nvidia krijgt een upgrade, met de toevoeging van LTE-connectiviteit en een verdubbeling van de opslagcapaciteit.

Nvidia kondigt aan dat er een luxeversie van de Shield Tablet aankomt. De Shield is een tablet, ontwikkeld door de grafischekaartbouwer, die helemaal gericht is op gamers. De tablet heeft een bijhorende controller, kan games streamen vanuit je Steam-account en doet zelfs dienst als console wanneer hij is aangesloten op een tv. Kloppend hart van het ding is de krachtige Tegra K1 SoC, die ongeziene grafische prestaties op een mobiel toestel levert.

Mobiel gamen
De originele Shieldtablet heeft 16 GB aan opslagruimte en verbindt uitsluitend via wifi met het web. De nieuwe versie krijgt een intern geheugen van 32 GB en ruimte voor een simkaart waarmee je op het 4G-netwerk kan surfen. Met de snelle mobiele internetverbinding kan je naast film en muziek ook games streamen, al is een degelijk internetabonnement bij je mobiele provider in dat geval aangeraden.

[related_article id=”160734″]

De nieuwe versie van de Shield Tablet ligt op het einde van deze maand in de rekken. Het geüpgrade exemplaar zal met een prijskaartje van 399 euro 100 euro duurder zijn dan de oude versie. Die oude versie, die eigenlijk slechts enkele maanden jong is, zou enthousiast onthaald zijn, aldus Nvidia. Concrete cijfers maakt de chipbouwer echter niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business