Nieuws

Ontwerp je eigen logo

Een eigen logo laten ontwerpen kan je flink wat geld kosten. Zie je er niet tegen op zelf aan de slag te gaan, probeer dan het gebruiksvriendelijke Jeta Logo Designer even uit. Met weinig handelingen behaal je echt wel fraaie resultaten.

Een logo is het uithangbord van je zaak of je vereniging, en dus is een aantrekkelijk ontwerp belangrijk.

Nu kun je zo’n logo altijd wel door een extern ontwerpbureau laten tekenen, maar zoiets heeft een prijs. Heb je enig creatief talent dan kun je het ook zelf proberen: met Jeta Logo Designer haal je in elk geval een prima pakket in huis.

[download_file]

Het moet gezegd: Jeta Logo Designer oogt niet alleen aantrekkelijk, het programma blijkt ook zeer gebruiksvriendelijk. Na nog geen vijf minuten hebben we al door hoe we een bestaand ontwerp (dat we uit de meegeleverde sjabloonbibliotheek hebben geplukt) snel kunnen converteren naar een design dat er uiteindelijk helemaal anders uitziet en tegelijk erg aantrekkelijk blijft.

[related_article id=”160534″]

Het volstaat namelijk een deel van het logo te selecteren, waarna je dat object vanuit diverse panelen, met duidelijke voorbeeldpictogramman, in een knip een andere vorm of kleur kunt geven. Zo’n object schalen, roteren of een of ander effect meegeven is al even makkelijk.

Uiteraard kun je ook geheel vanaf nul je eigen ontwerp beginnen in Jeta Logo Designer. Het zal er dan op neerkomen eerst de gewenste objecten (afbeeldingen) te importeren – die je bijvoorbeeld in een fotobewerkingstool had ontworpen of van het internet had gedownload – of gebruik te maken van circa 100 vormen en zo’n 450 pictogrammen die met Jeta Logo Designer zelf worden meegeleverd. Vervolgens ga je op de gebruikelijke manier te werk door de objecten qua vorm, locatie, kleur of effecten aan te passen en eventueel tekst toe te voegen.

Je ontwerp laat zich in diverse bestandsformaten opslaan: jpg, gif, bmp en png.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business