Nieuws

Apple lekt per ongeluk nieuwe iPads online

Een dag voor de persconferentie heeft Apple per ongeluk details rond de iPad Air 2 en iPad Mini 3 online gegooid.

Het gebeurt zelden dat Apple zelf verantwoordelijk is voor een lek, maar deze keer hebben ze prijs. De beelden van de iPad Air 2 en iPad Mini 3 stonden gepubliceerd in hun iPad-gebruikershandleiding van iOS 8.1.

Helaas vertellen de beelden weinig over de interne hardware. Wat we al wel met zekerheid kunnen zien, is de Touch ID vingerafdruksensor op beide toestellen. Een ander screenshot duidt ook op een Burst Shooting Mode, maar enkel voor de iPad Air 2. Er is geen sprake van een grotere 12,2 inch iPad-versie, ondanks de geruchten.

[related_article id="158256"]

Wie snel de handleiding wil downloaden voor meer informatie, is eraan voor de moeite. Er staat ondertussen een nieuwe iOS 8.1-handleiding online waar deze informatie niet meer in staat. Een toevallige fout van Apple? Of moedwillig stokken in de wielen van Google steken met hun Nexus 6, Nexus 9 en Nexus Player aankondiging?

Op 16 oktober om 19.00 uur kun je het event van Apple online volgen, tot dan zijn dit de enige details die we hebben naast de lekken van afgelopen weken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business