Nieuws

Stream: zo volg je de iPad-lancering live

Wil je de Apple-keynote van deze avond live volgen? Hier lees je waar en hoe, mét oplossing voor Windows-computers.

Nadat wekenlang de geruchtenmolen op volle toeren heeft gedraaid, is het vanavond zover: Apple houdt zijn zogenaamde iPad-event in Cupertino.

Wat er precies zal aangekondigd worden is naar goede gewoonte nog niet helemaal zeker, hoewel de meest waarschijnlijke kandidaten de iPad Air 2, iPad Mini Retina 2 en mogelijk ook een grotere iPad zijn. Daarnaast verwachten we de wereldwijde beschikbaarheid van Mac OS X Yosemite en een gloednieuwe iMac met 5K-scherm.

[related_article id=”158256″]

Het event begint om 10.00 uur ’s ochtends lokale tijd, oftewel 19.00 uur in onze contreien. Je kunt het hele gebeuren ook volgen via de livestream.

Er is wel een kleine kink in de kabel: Apple stelt de livestream alleen open voor eigenaars van relatief recente Apple-toestellen. Als je een Mac hebt met OS X 10.6.8 of nieuwer en Safari 5.1.10 of nieuwer, of een mobiel toestel met minstens iOS 6.0, dan vind je de stream hier.

Heb je een ouder toestel of gewoon een Windowscomputer, dan kan je op verschillende websites en twitterfeeds live berichtgeving uit de zaal vinden. En je vindt bij ons natuurlijk meteen het verslag van alle aankondigingen.

Update: Windows-gebruikers kunnen de livestream ook meevolgen dankzij User-Agent Switcher voor Chrome of Firefox. Deze app simuleert een Safari-omgeving onder Mac OS X, waardoor de website denkt dat je vanaf een Apple-computer kijkt. Doe er je voordeel mee!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business