Nieuws

OnePlus One binnenkort zonder uitnodiging beschikbaar

Iedereen die interesse heeft kan op maandag 27 oktober zonder uitnodiging de smartphone met CyanogenMod bestellen.

Wie interesse heeft om de OnePlus One aan te schaffen, maar nog geen uitnodiging heeft gekregen, krijgt op maandag 27 oktober een uur lang de kans om de telefoon te bestellen via pre-order.

De OnePlus One kan qua specificaties en functionaliteit zonder problemen concurreren met toestellen als de Samsung Galaxy S5, HTC One en LG G3, maar kost ongeveer de helft. Voor de 16 GB-versie betaal je 300 dollar, terwijl je voor 64 GB 349 dollar neertelt. In plaats van Android, draait de telefoon op de populaire alternatieve ROM CyanogenMod.

[related_article id=”161563″]

OnePlus hield de verkoop van zijn smartphone tot nu toe beperkt door te werken met een systeem op basis van uitnodigingen. Op die manier wist het bedrijf een hype rond het toestel te creëren, maar kan het ook de controle over de productie bewaren. Op maandag 27 oktober zal voor het eerst iedereen een pre-order kunnen plaatsen tussen 16 en 17 uur lokale tijd. Per persoon kan maar één toestel worden besteld.

Het Chinese bedrijf hoopt zijn smartphone zo in de handen van meer gebruikers te krijgen, maar zegt tegelijk dat het nog niet afstapt van het systeem met uitnodigingen. Plaats je maandag een pre-order en krijg je nadien nog een uitnodiging in handen, dan kan je die gebruiken om je toestel onmiddellijk te laten opsturen.

De OnePlus One beschikt over een 5,5 inchscherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een 2,5 GHz Snapdragon 801-quadcoreprocessor van Qualcomm en 3 GB RAM. De batterij heeft een capaciteit van 3.100 mAh en er is ondersteuning voor NFC en 4G. De camera telt 13 megapixels en kan video schieten in 4K. De specificaties zijn indrukwekkend voor zijn prijs, maar vooral de aanwezigheid van CyanogenMod in plaats van standaard (Google) Android is voor velen een belangrijk argument.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business