Nieuws

HP Sprout is pc met 3D-scanner en projector

De HP Sprout ruilt muis en toetsenbord in voor een combinatie van een projector, 3D-scanner en mat die reageert op je aanraking.

HP heeft de sluier gelicht van zijn visie op de pc van de toekomst.

Sprout is een all-in-one-computer met een ingebouwde projector, die de traditionele combinatie van muis en toetsenbord inruilt voor een systeem dat volledig is gebaseerd op touch.

Enerzijds heb je het 23 inch-aanraakscherm van de pc zelf, maar daarnaast wordt Sprout ook geleverd met een interactieve touchmat, waar de projector elementen op projecteert die je via aanraaking kan manipuleren. Typen gebeurt dan bijvoorbeeld via een geprojecteerd softwaretoetsenbord of je kan een stylus gebruiken om op de touchmat te tekenen.

De projector hangt als een lamp over de computer en maakt gebruik van een systeem met vier camera’s, gebaseerd op Intels RealSense 3D-technologie. Naast projectie laat het systeem ook toe om 2D- en 3D-objecten te scannen en manipuleren, zodat je ze vervolgens met een 3D-printer kan afprinten. Onder de motorkap zit een Intel i7-processor, 8 GB RAM en een Nvidia GeForce GT 745A. De Sprout draait op Windows en heeft een adviesprijs van 1899 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business