Nieuws

Apple geeft opnieuw update vrij voor iOS

Volgens AppleInsider zet bèta iOS 8.1.1 de belangrijkste bugs aan de deur, verbetert hij de performance en verandert er iets aan de Health-app.

iOS 8.1 draait nog maar een paar weken mee, maar Apple geeft nu al de bèta van iOS 8.1.1 vrij voor ontwikkelaars.

Die bèta werd maandag gelanceerd en brengt verschillende bugfixes en algemene verbeteringen met zich mee, volgens de releas notes. Verdere details werden nog niet bekend gemaakt, en bij deze kleine updates valt weinig wereldschokkends te verwachten.

[related_article id=”158256″]

Eén wijziging in de nieuwste versie van iOS heeft volgens AppleInsider wel effect op de Health-app. De weergave van het glucoseniveau in het bloed werd tijdelijk uitgeschakeld in de app. Zo is Apple in staat om binnenkort apparaten te ondersteunen die deze informatie weergeven in mmol/L, of millimol per liter, de standaardmeeteenheid voor dit soort metingen.

Verder wordt in de update een oplossing verwacht voor de laatste overgebleven problemen na de lancering van iOS 8.1. Een aantal gebruikers klaagt immers nog over wifiproblemen, ongewoon trage performance in Safari, en het leeglopen van de batterij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business