Nieuws

KillmyBill maakt je telecom- en energiefactuur lichter

Het nieuwe online platform KillmyBill.be helpt gebruikers om het aanbod binnen de energie-, telecom- en bankensector te vergelijken.

KillmyBill.be is een nieuw online platform dat gebruikers helpt om het aanbod binnen de energie-, telecom- en bankensector te vergelijken. Zo kunnen ze het product kiezen dat het best bij hun past en besparen op hun facturen.

KillmyBill is een project van de ondernemer Olivier Brisac, die reeds een jarenlange ervaring heeft in e-commerce. “België staat bekend om zijn hoge kosten zowel op vlak van telecom en energie, als in de financiële wereld. Er was duidelijk nood aan een gebruiksvriendelijke en performante tool die de budgettaire impact van deze diensten op het uitgavenpakket van de burger kon verminderen,” zegt Brisac in een persbericht.

De website verzamelt meer dan 600 aanbiedingen van 65 leveranciers in energie, telecom en bankzaken. Met behulp van korte vragenlijsten worden jouw specifieke behoeften bepaald en gaat de website op zoek naar het meest geschikte aanbod. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw gsm-abonnement – prepaid aanbiedingen zijn er helaas niet in opgenomen - dan geef je aan hoeveel belminuten, sms’en en mobiele data je ongeveer nodig hebt op een maand, en KillmyBill schotelt je een lijst voor op basis van prijs en overeenkomst met jouw noden.

Je kan die resultaten filteren op aanbieder of op één van de eerder ingegeven parameters – in het geval van een gsm-abonnement: beltegoed, sms-tegoed en datategoed – of twee of meer aanbiedingen rechtstreeks met elkaar vergelijken. KillmyBill linkt je ten slotte door naar de juiste pagina op de website van de gekozen leverancier, voor nog meer informatie of om tot een aankoop over te gaan.

De website lijkt nog een paar kinderziekten te hebben, maar slaagt alvast in zijn basisopzet. Naast een prijsvergelijker wil KillmyBill.be zichzelf ook als de referentie bij uitstek positioneren voor alle vragen gerelateerd aan energie, telecom en bankzaken. De website heeft daartoe een aantal praktische gidsen opgesteld om een antwoord te bieden op vragen zoals welk internetabonnement het best bij je past, welke verschillende soorten elektriciteitsmeters er zijn en wat een gereglementeerde spaarrekening is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business