Nieuws

Wedstrijd: win een Huawei Ascend P6 smartphone

[Advertorial] Bekijk de video van de slimme thermostaat Toon van Eneco, beantwoord onze prijsvraag en win een Huawei Ascend P6 t.w.v. € 249.

Wil je kans maken op een Huawei Ascend P6 smartphone ter waarde van 249 euro? Lees dit artikel dan verder, bekijk de video, en ontdek de mogelijkheden van de slimme thermostaat Toon van Eneco. Op die manier kan je antwoord geven op onze prijsvraag en maak je kans op deze fijne smartphone.

Slimme mensen nemen Toon
We krijgen steeds meer slimme en handige apparaten, maar Toon van Eneco is niet alleen slim en handig: je kunt ook nog eens geld besparen. Lees en bekijk ook de video om te ontdekken wat Toon nu en in de toekomst allemaal kan.

Toon van Eneco: slim en handig
Toon is een slimme en eenvoudig te bedienen thermostaat die het energieverbruik in je hele woning in de gaten houdt. Hij beschikt ook over een week- of vakantieplanning waarmee je op bepaalde tijden je temperatuur en verlichting kunt instellen. Tevens kun je met Toon verschillende apparaten bedienen, zoals de Hue-lampen van Philips.

Met de handige app kun je besparen op energiekosten. Ben je namelijk een keer vergeten de verwarming uit te zetten toen je je woning uitging? Geen probleem, via de app zet je de verwarming lager. Ook krijg je via de app inzicht in je sluipverbruik, zodat je dat ook kan terugdringen. Met de app ben je altijd op de hoogte van wat je stroom- en gasverbruik is, en kan je dat vergelijken met de dag, week, maand of het jaar ervoor.

Bekijk de video over Toon om te ontdekken wat er allemaal (nog meer) mogelijk is, nu en in de toekomst.

Prijsvraag
Wil je de Huawei Ascend P6 smartphone ter waarde van 249 euro in je bezit hebben? Om de telefoon te kunnen winnen, start je de video en geef je antwoord op de volgende vraag: 

Welke vier woorden worden er gezegd na "Stelt u zich eens voor dat deze toekomst heel dichtbij is"?

Vul dat antwoord hier in en wie weet win jij de Huawei Ascend P6 smartphone ter waarde van 249 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business