Nieuws

Google Play-cadeaubonnen te koop in België

Vanaf vandaag zijn er cadeaubonnen te koop voor Google Play bij Fnac, Carrefour en Express en online. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Google heeft het aantal landen waar je de Google Play-cadeaubonnen kan aanschaffen uitgebreid. Naast Finland en Ierland zijn er vanaf vandaag ook in België cadeaukaarten beschikbaar voor de online winkel.

De kaarten kunnen ingewisseld worden voor e-books, apps, muzieknummers, films, en alle andere prodcten die in de Google Play Store te verkrijgen zijn. Er kan gekozen worden uit drie varianten ter waarde van 15, 25 of 50 euro. Afgelopen zomer kondigde Google de cadeaukaarten al aan. 

[related_article id=”158901″]

Op deze pagina kan je er eentje aanschaffen, of je kan de cadeaubonnen kopen bij Fnac, Carrefour of Carrefour Express. Je vindt ze in dezelfde sectie waar ook de iTunes-cadeaubonnen te vinden zijn. De cadeaubonnen zijn verder beschikbaar in een twintigtal andere landen. Nederland staat er vooralsnog in het lijstje niet tussen, maar de codes kunnen er natuurlijk wel online gekocht worden en ingeruild.

Gebruikers kunnen de code die op de cadeaubonnen staat inwisselen via internet of via een Androidapparaat in de Play Store. Het krediet wordt dan gekoppeld aan het Google-account en is vervolgens onbeperkt houdbaar. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business