Nieuws

Van fotografie tot e-mail: de beste tips van 2014

Regelmatig komen we online tools, producten, of trucjes tegen waarmee je je digitale leven makkelijker, veiliger en leuker kan maken. Dit waren jullie favoriete tips van het afgelopen jaar.

Op de hoogte blijven van het technologienieuws, de meest innovatieve nieuwe producten en ontwikkelingen ontdekken, het reilen en zeilen in security- of business-toepassingen op de voet volgen – dat gaat nooit vervelen, maar af en toe mag het ook wat praktischer zijn.

Daarom brengen we jullie regelmatig artikelen met tips, met daarin producten of tools met een zeer specifiek nut, die we met onze lezers willen delen. Dit waren de meest gelezen tips van het afgelopen jaar.

[related_article id=”158901″]

Diverse bloemlezing

Nuttige tips zijn per definitie een erg diverse categorie, en dat blijkt dan ook uit onderstaand lijstje.

Netflix trok dit jaar uiteraard de aandacht, en dus viel onze officieuze handleiding om meer content uit je abonnement te halen in goede aarde.

Ook in fotografie zijn onze lezers geïnteresseerd: zowel het artikel over Corel AfterShot, een uitstekend stuk software om raw-bestanden meet te ontwikkelen, als onze gids om de beste monitor te kiezen voor foto’s, werden gretig gelezen.

Verder legden we jullie nog uit hoe je de batterij van je MacBook zo optimaal mogelijk benut en hoe je je Kloutscore – die graadmeter van je online populariteit – kan opkrikken.

Tenslotte was er zoals steeds ook aandacht voor dat onmisbare communicatiemiddel: e-mail. We gingen voor jullie op zoek naar de belangrijkste nieuwigheden in de vernieuwde versie van Gmail voor Android, die in november in de App Store te vinden was, en gingen daarvoor ook al aan de slag met Google Inbox, het splinternieuwe e-mailplatform van de zoekgigant.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business