Nieuws

De populairste producten van 2014

In 2014 hebben we een heleboel reviews online geplaatst, 188 om exact te zijn, waarvan dit de populairste of meest opvallende zijn van het afgelopen jaar.

In 2014 hebben we een heleboel reviews online geplaatst, 188 om exact te zijn, waarvan dit de populairste of meest opvallende zijn van het afgelopen jaar. Het valt vooral op dat budgettoppers als de Huawei Ascend G6 en Nokia Lumia 625 met voorsprong het meest worden gelezen.

De HTC One M8 volgt kort daarachter met in zijn zog de Samsung Galaxy S5. Spijtig genoeg voor HTC heeft het die voorsprong in lezers niet kunnen omzetten in klinkende verkoopcijfers, zoals dat bij de Samsung Galaxy S5 wel is gelukt.

Het slimme huis wordt steeds meer realiteit en vooral toegankelijker voor iedereen. Nest helpt daaraan mee met de Smart Thermostat, maar ook het Belgische Smappee doet zijn duit in het zakje.

De Surface 2 met Windows RT heeft velen geboeid om te lezen, maar jullie hebben goed naar ons geluisterd omdat de verkoopscijfers niet zo denderend waren voor Microsoft. Hopelijk hebben ze nu wel hun lesje geleerd en laten ze Windows RT een stille dood sterven.

Helaas is Sony Vaio wel een stille dood gestorven, en dat is erg zonde. Zeker omdat hun laatste wapenfeit, de Vaio Pro 13, zo’n meesterwerk is geworden dat tot op vandaag nog steeds niet kan worden getipt op vlak van autonomie gecombineerd met lichtgewicht en full HD-scherm, voor een mooie prijs.

Wearables zijn in 2014 helemaal doorgebroken, maar op vlak van lezers moeten we concluderen dat er nog wel wat werk aan de winkel is. De Samsung Gear Fit is met voorsprong het meest gelezen, maar daarna wordt het ijzig stil. Zijn we er nog niet klaar voor, of boeit het allemaal niet meer? Hopelijk is de slag om de pols nog niet gestreden.

Tot slot hebben we nog Windows 10. De Technical Preview is natuurlijk nog niet representatief voor de definitieve versie, maar het geeft al wel een sterke indicatie welke richting Microsoft naartoe gaat. Het lijkt ons alvast de goede richting, maar ze zijn er nog niet. Benieuwd wat 2015 voor hen zal brengen…

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business