Nieuws

HTC stoomt opvolger One M8 klaar voor begin maart

Volgens de laatste berichten zal HTC zijn nieuwe vlaggenschipsmartphone op 1 maart lanceren, samen met de onthulling van een wearable.

HTC is begonnen met aftellen naar zijn eerstvolgende grote persmoment. Op 1 maart plant de fabrikant een evenement waar naar alle waarschijnlijkheid het nieuwe vlaggenschip zal worden aangekondigd, waarover langzaam steeds meer details naar buiten komen. Het nieuwe toestel, de opvolger van de HTC One M8, gaat M9 heten, en krijgt een vergelijkbaar design als de M8, met gouden, grijze en zilveren opties.

De geruchten gaan dat de camera aan de achterkant van de M9 er een met 20 megapixels gaat zijn. Dat betekent niet dat HTC het UltraPixel-concept overboord gooit; de frontcamera zal het systeem met de grotere pixels wel gaan gebruiken. Op deze manier zou je betere foto’s kunnen maken in mindere lichtomstandigheden. De M9 zal draaien op een Qualcomm Snapdragon 810-processor en wordt voorzien van Dolby 5.1 audio-technologie, en de nieuwste Androidskin van HTC; Sense 7.

[related_article id=”161563″]

Wearable

Daarnaast doet het hardnekkige gerucht de ronde dat ook HTC’s eerste smartwatch zal worden onthuld op het evenement. HTC heeft op CES 2015 namelijk een samenwerking met het sportaccesoiremerk Under Armour aangekondigd. Under Armour heeft naast sportaccesoires ook een aantal fitnessgerelateerde apps, dus de samenwerking met HTC zou wel eens tot interessante producten kunnen leiden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business